Kao prava filmska priča odigravala je se u mjestu Vladimirovac. Postoji nekoliko izvora koji govore o životu Ane di Pištonja potnatija kao baba Anujke a najviše je sama ispričala prilikom hapšenja i tokom suđenja , njena čarobna voda ubija između 50 do 150 ljudi i postala je kao serijski ubica. U nastavku vam donosimo ispovijest:

 

Ana di Pištonja je rođena kao Ana Drakšin ili Drakin, a prema njenim riječim, bila je rođena 1837. godine. Otac joj je bio bogat vojvođaski paor koji se sa porodicom godine 1849. iz Rumunije doselio u Petrovo selo, tadašnji naziv za ovo mjesto Vladimirovce, u Banatskoj vojnoj krajini Habzburške monrahije. On je svojoj ćerki obezbjedio šokolavanje, a nju je posebno interesovala hemija.

 

Anujka se udala za čovjeka koji je bio 20 godina stariji od nje, vlasnika imanja Pistov ili di Pištonja sa kojim je na kraju imala 11 djece, od kojih je samo jedno preživjelo punoljestvo. Suprug joj je preminuo nakon dvadeset godina braka, a on je se tada vratila izučavanju hemije. Tada je ona dio kuće pretvorila u labaratoriju, a postala je poznata kao travarka.