Na društvenim mrežama danas je osvanuo jedan jezivi video sa Ade Ciganlije na kome se vidi da muškarac juri ženu pa joj fizički prijeti a onda je udara u glavu.

 

Ovaj video je potresan i uznemirujući a naročito jer niko osim jednog muškarca nije htio da pomogne djevojci. Još uvijek nije poznato da li je ovaj muškarac koji je napao djevojku uhapšen i koje povrede je zadobio pretučena sirota djevojka, kao ni motiv ovog potresnog napada. Njega je očajnički pokušala da zaustavi. “Prestani Nikola.. Skloni se od mene, pusti me na miru, idi ote jedan!”, govorila je djevojka, a on joj je odgovorio” šta praviš budalu od mene?”, pa je onda uslijedio užasan udarac u glavu.

 

Sada je uz ovaj video objavljen i komentar: ” Nadležni kao i spasioci da rade svoj posao, a mi svi da budemo bolji ljudi! Na ovoj planeti smo da uradimo nešto lijepo. Molim vas da kada prisustvujete ovakvoj situaciji ne ponašate se kao ljudi sa snimka, već zovete nadležne i priđete, pomognete. Ovo ne priliči ljudskom rodu i ako ćutimo ili okrećemo glavu jednaki smo ovom i njemu sličnima..”, napisao je neki korisnik ove mreže.