Pjevačica Jelena Karleuša je tokom prošlih godina oduševljavala javnost svojim izdanjima,  a jučer je sa porodicom proslavlja veliki hrišćanski praznik Božić, a ove godine čini se da svi imaju istu želju – zdravlje i blagostanje.

 

Iako je ateista , Jelena uči svoje kćerke tradiciji i običajima. Tako je i jučer, kao i svih prethodnih godina, u pjevačicinom domu vladala božićna atmosfera, a ona je zajedno sa nasljednicama lomila česnicu.

 

“Iako sam ateista, sa zadovoljstvom učim djecu tradiciji našeg naroda, ali i tradiciji Slovenije, Hrvatske, Bosne, Kosova, Crne Gore, Austrije…jer u nama teče krv svih tih naroda. Otac mi je Srbin, majka Slovenka, jedan deda iz Like, drugi iz Slovenije, jedna baka iz Bosne, druga sa Kosova, prababa Austrijanka… Šta sam onda ja? Ja sam ČOVJEK. I volim i poštujem sve vjere i nacije…jer kad se sve sabere i oduzme, kad je frka – mi smo svi ISTI. Jedina podjela je u našim glavama”, napisala je Jelena.

“Prema tome, budite dobri LJUDI i učite svoju decu pravim vrijednostima. Oni su bolja budućnost”, poručila je pjevačica na Instagramu.