Nekoliko dana unazad krenula je tema u vezi ubistva Jelene Marjanović koja je i dan danas velika misterija. Prošlo je punih 5 godina kako je ubijena a niko nije odgovarao za to.

 

Sve se desilo 2. aprila 2016. godine, a iza Zorane je ostala kćerka koja je tad imala 3 godine. Glavni osumnjičeni je bio njen suprug Zoran Marjanović koji je imao puno dokaza da je baš on počinio zločin. U misteriji je i Zorica Marjanović koja je u proteklih 5 godina već 3 puta izbjegavala poligraf, jer nije željala da daje svoj iskaz pod nekim tamo “uređajem”. Veliki broj vjeruje da ona nije nikako vidjela svoju snajku Jelenu Marjanović i da je stalno bila pod veliki pritiskom, pa je svome sinu prigovorila za taj brak, a vjeruje se da se bavi i drugačijem moćima, a radi se o crnoj magiji.

 

Sada je Jelena Škulić poslala pismo visokom sudu u Beogradu gdje je navela da je njena majka bila u dosluhu sa Dragojem Milinkovićem kojeg je liječila tajnim receptima sa kojim je on bio napola lud. Tako se vjeruje kako je ona konkretno nagovorila upravo Dragoja da smakne njenu snajku i on je za to bio jako dobro plaćen.