U današnjem postu pišemo o pjevačici Dragani Todorović koja je svima poznatija kao Jana, a odlučila je da podijeli nekoliko informacija u znak sjećanja na njenog kolegu Šabana Šaulića.

 

Naime, Jana se prisjetila trenutka kada su joj javili da je Šaban poginuo a navela je da se u tom trenutku nalazi u automobilu i da je vozila, kada joj je zazvonio telefon i predstavio se novinar koji je htio da uzme njenu izjavu i reakciju kada je čula da je Šaban poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ona je rekla u tom trenutku da je zaustavila auto i da je počela da vrišti.

 

Također Jana se prisjetila i najtužnijeg nastupa kojeg su imali skupa. Na tom slavlju se gazda tog istog slavlja mnogo napio, da je tražio da njih dvoje stoje pored stola i da pjevaju pjesmu “Milicu stojan voleo”. Kada je Šaban počeo da pjeva pred njihovim očima je taj čovjek počeo da tuče svoju kćerku koja je imala oko 18 godina, a na kraju je neko od prisutnih pozvao i policiju, a suza djevojke je stigla i do Šabana šaulića, koji je poslije rekao Jani da mu je bilo mnogo teško.