Tijesto:

6 kom jaja,
6 kaš. šećera,
3 kaš. ulja,
1 kaš. kakaa,
2 kaš. prezle
3 kaš. brašna
1 vrećica pzp

Krema:
15 kašika šećera
1,5 litra mlijeka,
2 kesice pudinga od vanilije
2 kesice pudinga od lješnjaka
2 kesice pudinga od čokolade
250 g margarina

Glazura:
100 grama čokolade za kuhanje
250 ml vrhnja za šlag

Za tijesto umuite bjelanje, dodajte šeć., zatim žumanjke, mrvice, brašno, prašak za p., kakao. Umjesite pa pecite na temp od 150 stpe oko 30 min.

Za kremu umjesite 2 kesice pudinga od vanilije sa malo mlijeka i 5 kaš. šećera, a ostatak od pola litra skuhajte pa uspite puding i napravite kremu. Isto uradite sa pudingom od lješnjaka i pudingom od čokolade. (Napravite sva tri odvojeno).
Margarin posjelite na tri dijela, pa po jedan dio dodati u svaki od pudinga. Zatim na ohlađeni biskvit redajte pudinge. Zatim zakipite šlag kremu zatim iskljućite vatru pa dodjate izlomljenu čokoladu i nek odstoji 5 min pa premažite po kolaču.