U današnjem postu vam donosimo ispovijest djevojke koja je odrasla u bogatstvu i sa javnošću otkrila kako materijalne stvari ne mogu da pruže svu sreću.

 

Odrasla sam tako što sam mogla da imam sve što poželim , a sa 24, godine sam se zaljubila u momka koji je bio srednja klasa , vozio je neko auto ali je bio pametan i inteligenat najbolji student medicine. Kako kaže voljela ga je ali su je prijatelji počeli da ismijavaju i da ga zovu “jugo boy”. Uvijek me je bilo sramota dok sam s njim izlazila, prosto su mi ušli u glavu, rekla je ona i prepričala šta se zapravo desilo. Na kraju sam ga ostavila uz objašnjenje da nismo ista klasa, da meni treba neko ko je bogat, jer me moji prijatelji ne gledaju isto kao prije zbog njega. Tada je on njoj rekao: “Zato i imam sve desetke i dajem sve od sebe da bih jednog dana, svojoj ženi obezbjedio sve, ali džaba i to sve ako nema ljubavi”.

 

Ona je posle shvatila da je napravila grešku: “To veče sam shvatila da mi je džaba sve što imam kad sam njega izgubila. Borila sam se da se pomirimo, nije htio. Sada ima ženu, radi u Čikagu kao kardiohirurg i ima jednogodišnje dijete. A ja sam propala bogatašica koja živi od roditelja. I dalje ga volim”, zaključila je mlada djevojka.