Danas pišemo o srpskom jutjuberu Baka prasetu koji po ko zna koji put sa svojim izjavama i ponašanjem šokira javnost. Naime on je izjavio povodom cijele situacije u Turskoj koju je prije dva dana pogodio jak zemljotres i odnio na hiljade žrtava. Naime, Baka je u jednom od svojih lajvova rekao da on neće da donira Turskoj za pomoć žrtvama zemljotresa i on je naglasio i to da svi oni koji to žele su “kolektivno bolesni”.

 

“Lik se ispucao: Doniraj Turskoj! Evo, samo još jednom da nam pobiju ceo narod, buraz i tad ću im da im doniram. Daj žiro-račun, brate, da dođu da nas porobe na još 400 godina, buraz. Šta je lik ispucao, brate”, rekao je on, čime je sve šokirao, a onda je na sve to on dao o pojašnjenje:

 

@kliperator_mc Ceo video na mom yt kanalu! #fyp #fypシ #fy #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #bakaprase ♬ som original – 🎧

 

“Ja prema Turskoj nemam nikakvu ljubav. Čak šta više, nemam razloga da ih gotivim 2 posto. A neko priča da doniramo Turskoj. Ja da idem da doniram Turskoj zbog zemljotresa? Saučešće. Krivo mi je, naravno, ne slavim ja, niti se ja smejem. Ali ja da doniram Turskoj? Jer je njima sad teško “kao zemljotres, ludilo sve”. Nije da ja neću da doniram samo zbog toga što ja nemam nikakvu ljubav prema Turskoj. Zašto bih ja imao bilo kakvu ljubav prema njoj? Nemam. I neko meni da kaže da ja doniram Turskoj? Jel ste vi svi oboleli kolektivno?”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here