U svim ovim sezonama Zadruga je vidjela mnogo učesnika , ali ima i onih koji su teško podnijeli boravak u Bijeloj kući, što se odrazilo na njihovo psihičko zdravlje. Mnogi su zapamtili zadrugarsku izjavu bivše učesnice Anđele Ilić, koja je sve iznenadila svojim optužbama za fizičko i psihičko zlostavljanje.

 “Kao žrtva porodičnog i psihičkog nasilja, od strane brata narkom*na, naučila sam da nikome ne šutim. Danas sam podnijela krivičnu prijavu protiv rođenog brata, kome niko ne može da stane na put, više puta prijavljivanom od svih, a i od strane roditelja. Meni da mafija niko neće, a pogotovo rođeni i moja krv. Kad on meni može da prijeti kako će me ubiti, da me maltretira mene i cijelu porodicu, mogu i ja krivično da ga gonim.” rekla je Anđela.

” Gonit ćemo se do Amerike ako treba. Zavisniku opijata, tableta i drugih supstanci da trpim ogromne uvrede, naređenja i prijetnje svakog dana, neću. Kap koja je prelila čašu je bio današnji udarac šamara. Drugi put diže ruku na mene. Prvog puta je prijava bila povučena. Da udara mog oca i majku više neće. Ako je njima žao da on bude u zatvoru, meni nije, koga da žalim” – napisala je Anđela na svom nalogu na društvenim mrežama.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here