Ovaj čovjek po imenu Ivan Sukhov živi u zajednici sa tri žene-. Natalija mu je zakonska supruga, a s druge dvije živi kao da su mu zakonske žene. Žive u Ruskom gradu Vladimiru.

 

Ivan kaže da su one dobrovoljno pristale da žive tako. S Nataliom je živio 11 godina prije nego što je odlučio pokušati s poligamnom vezom.

“Na početku sam bila protiv toga, nisam mogla zamisliti takvu situaciju. No onda sam se predomislila jer je on zaista htio imati veliku obitelj”, rekla je Natalia koja radi kao medicinska sestra u bolnici.

 

Ivan je otac devetoro djece, a deseto je na putu. Šestero djece rodila je Natalia, a ostalima je majka njegova druga partnerica Ana. Njegova treća partnerica Medina tek je nedavno ušla u porodicu, i to protiveći se svojoj porodici i vjeri. Žive u stanu sa tri spavaće sobe. Ivan planira da ima 50 djece. Svake noći pozove jednu partnericu da provede noć s njim, uglavnom po redu. Međutim, ako neka od njih tri učini nešto što mu smeta, on ih kažnjava tako da im uskrati seks, odnosno ne poziva ih kod sebe u sobu dok je ljutit.

 

 

Ako neka od mojih žena učini nešto pogrešno, ne pozovem je kod sebe u krevet mjesec dana”, kaže Ivan koji traži još žena koje, po mogućnosti, trebaju biti “visoke, mršave i nježne”.