Sigurno su se mnogi zapitali akko bi izgledala naša sarana da vidimo ko bi plakao za nama. Ali tako nešto je naravno nemoguće skoro pa nemoguće. Naime, Saša Stankov koji je imao 56. godina iz Karlovca bio je živ, a mrtav. Na groblju u je bila humka, kraj nje krst sa njegovim imenom i prezimeniom, godinom rođenja i smrti. Ove bi se stvari nastavile svojim tokom da u grobu Saše Stankova nije bio sahranjen neko dugi, mještanin Sremiskih kojeg isto tako zovu Saša, i koji je ličio na živog pokojnika.

 

Kako bi stvar bila još više zanimljiova mještanin Karlovca poznaju Stankova još i kao Isusa zbog svije duge brade. U preduzeću ” Belilo” koje je zaduženo za održavanje groblja i pružanja pogrebnih usluga , ali se niko nije oglasio povodom ovog nesporazuma.

 

Cijela priča je potvrđena u porodici čovjeka koji nije umro a sahranjen je. U porodici Stankov su rekli da je u četvrtak 15. jula mještani su obavijestili da im je član porodice preminuo. Zatim su oni pokušali do zvanične potvrde u policji, ali niko od nadležnih se nije oglasio, ali su dobili usmenu potvrdu od policajaca da se radi o njihom članu porodice.