U današnjem postu vam pišemo o jednoj ispovijesti koja je šokirala sve. Naime, radi se o Englezu koji je na najgori mogući način saznao da je žena vara i to ne sa bilo kim. Njegovu ispovijest prenosimo u cijelosti:

 

” Ja imam 38, a moja supruga 35 godina. U braku smo 10 godina i imamo dvoje djece. Uvijek sam mislio da je moj brak srećan, ali sve se nedavno promijenilo “– priča on i dodaje: ” Moja supruga i njena sestra su uvijek flertovale sa njihovim polubratom, i uvijek sam mislio da je to samo bezazleno zavitlavanje. Inače, polubrat moje žene ima 34 godine, nije oženjen i svidio mi se na prvi pogled. Upoznali smo ga prije četiri godine kada se majka moje supruge ponovo udala.

 

” Veoma je zabavan, stalno mijenja djevojke i zanimljivo je provoditi vrijeme sa njim. Prije nekoliko mjeseci smo imali veliku žurku u kući i pozvali smo mnogo prijatelja i članova rodbine. U neko doba noći smo pripiti odlučili da je pravo vrijeme za karaoke i ja sam otprilike znao gdje se u našoj garaži nalaze mikrofon i zvučnici. Otvorio sam vrata garaže, i život mi se zgadio. NIkada nisam bio tako ponižen “– priznaje muškarac. 

” Moja žena je upravo skinula haljinu, a njen polubrat je otkopčavao kaiš na pantalonama. Sve vrijeme su se mazili i strasno ljubili. Želudac mi se okrenuo. Zatvorio sam vrata i u polusvjesnom stanju sam se vratio na žurku i rekao da nisam mogao da pronađem opremu za karaoke. Tu noć sam prespavao na kauču u dnevnoj sobi i danima nakon toga nisam mogao da razgovaram sa ženom. Na kraju me je ona bukvalno satjerala u ugao i natjerala me je da pričamo o onome što se dogodilo. Zaklela mi se da nisu imali seks i da je za sve kriv alkohol. Preklinjala me je da joj oprostim. Svim srcem bih želio da joj oprostim i da nastavimo sa normalnim životom, ali nisam siguran da je to moguće. U glavi mi je totalna zbrka i ne znam šta da radim ” – zaključio je muškarac.