Žena po imenu Alisa Harison (21) iz Britanije šokirala je sve svoje pratioce kada je otkrila kako ju je prije tri godine bivši dečko Rajan , sa kojim je bila sedam godina u vezi varao dok je ona bila u bolnici i porađala se sa prvim djetetom. Naime, on je nju varao sa njenom majkom.

 

Kako tvrdi ova britanka ona je to primejtila i ranije ali mu je opraštala jer je mislila da će se promjeniti. Dok je bila u bolnici nekoliki puta je pokušala nazvati Rajana ali ej svaki put rekao da ne može da dodje: “ Nekoliko sati nakon porođaja došao je da vidi mene i bebu, a izgledao je normalno, ništa mi u njegovim ponašanju nije bilo čudno ”, kaže 21-godišnjakinja.

 

Video možete pogledati OVDJE

 

Nakon nekoliko dana ona i beba su pušteni iz bolnice, a Rajan je došao uzbuđen: “Tek dvije godine kasnije komšinica mi je rekla da želi nešto da mi pokaže. Imala je snimak s kamere ispred moje kuće na kojoj se vidi kako moja mama nekoliko puta dolazi i odlazi dok sam ja bila u bolnici, što mi je bilo jako čudno a instinkt mi je govorio da tu nešto “ne štima”. Zato je odlučila da malo pregleda Rajanov telefon te je našla njegove prepiske sa njenom majkom kao i njene golišave fotografije, te je nakon toga prekinula svaku vezu sa Rajanom, ali i sa svojom majkom.