Veliku pažnju javnosti privukao je video snimak na internetu Svetlane Cece Ražnatović i njenog ubijenog muža Željka Arkana Ražnatvića. Naime, na video snimku koji je snimljen tokom jednog intervjuaa , a na kojem je Arkan govorio o njegovom navodnom ubistvu.

 

U to vrijeme Ceca je imala kratku kosu , dok su izgledali veoma sretno. Hvala Bogu živ sam i zdrav. Vi se sjećate da su već objavili da sam ja ubijen – rekao je Arkan u snimku tokom kojeg je mazio štene.

 

Ceca je uvijek isticala da je njihov brak bio pun ljubavi i da su se uvijek odlično razumjeli. – Naš odnos se zasnivao na ljubavi, očima smo se razumjeli, to je jedno ogromno povjerenje. Nisam bila gruba, ali naravno da sam sve mogla da mu kažem. Bili smo tandem, podržavali smo se, sve sam uradila da ga izvučem iz politike, smatrala sam da to nije za njega. On je bio veliki patriota. Jedni govore da je bio strah i trepet, drugi da je kukavica, o Željku je sve i svašta pričano, ja sam sa njim bila u dobru i zlu, zadnje trenutke je proveo pored mene – rekla je pjevačica jednom prilikom.