Tema današnjeg posta je nasilje u porodici koje je sve izražajnije u poslednje vrijheme. Ono što je najtužnije je to što se za ovo sazna tek nakon nekoliko godina. Međutim postoje i maltretiranja djece a oni prešute to.

 

Vjerujemo da ste svi vidjeli snimak maltretiranja rođenog oca koji je pretukao sina na maturi. On je priveden a prijeti mu i nekoliko godina zatvora. Tim povodom oglasio se i Vučić koji navodi da je moguće da se uvede zakon gdje djeca mogu prijaviti maltretiranja.

 

Najčešća rećenica koji roditelji izgovoraju djetetu su “Ja sam te rodio ja ću te ubiti”, rijeći su koje su itekako popularne kod roditelja na Balkanu. Jeste da se u šali sve govori, ali u čestim situacijama je baš tako. Mi vam danas donosimo jedan snimak koji je potresao cijelu Rusiju, a jako je brzo putem društvenih mreža stigao i do naših prostora. Naime, na snimmku je otac, koji maltretira i baca bebu koja nema još ni godinu dana po sobi. Majka je svo vrijeme snimala i vrištala, a još uvijek se ne zna da li je policija ovde uopšte intervenisala.