Pjevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Tške već su dugo godina u sretnom i skladnom braku. Viki često govori da joj je muž od samog početka najveća podrška a u braku su više od dvije decenije. Zabavljali su se više od deset godina , a 2007. godine su riješili da ljubav krunišu brakom.

 

U poznali su se putem zajedničkih prijatelja , prvi put poljubili 18. marta 1994. godine. Roditelji pjevačice Zorka i Svetomir čim su čuli da je Viki uplovila u ljubav sa tri godine starijim Tašketom insistirali su da prekine vezu i da više nema nikakav kontakt sa njim. Pjevačica je jednom prilikom opisala kako je to izgledalo prije dvadeset šest godina:

 

“Potičem iz stroge porodice koja nikako nije željela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo “ – ispričala je pjevačica, pa dodaje:

” Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica” – izjavila je ona.