Nekadašnji komadant Srpske dobrovljačke garede Željko Ražnatović Arkan i pjevačica Svetlana Ceca vjenčali su se 19. februara 1995. godine a svadba je nazvana kao ” svadba decenije”.

 

Naime, o jednoj sceni se i dan dana priča a to je kupovina mlade. Oni koji su imali glavnu ulogu su Arkan i Cecina rođena sestra, Lidija Veličković Ocokoljić. Arkan je sa svojim kumo i cijelim svatovima došao ispred vrata sobe u kojo se nalazi mlada, pa je prvo izvadio nekoliko štoseva njemačkih maraka, a Lidija njena sestra je odbrusila da to što je on izvadio nije nikako dovoljno. “Malo je! Hoćete najbolju mladu, platite!”, odgovorila je Lidija. Zatim su gosti dovikivali “Hajmo Lido, još!”

 

Arkan je pozvao momka koji je pred njim otvorio akten tašnu u kojoj je bila ogromna suma novca i skupocjena narukvica sa dijamantima, ali Lidiji ni to nije bilo dovoljno, pa je mladoženja sa ruke skinuo zlatni sat i vrijedan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji. U to je vrijeme procjena bila da sve te vrijednosti nabrojanih stvari prelaze iznos od pola miliona maraka.