Kada je ljubav u pitanju ona ne zna ni za kakve granice , te za razliku u godinama nije nikakva prepreka. Također ni zlonamjerni komentari okoline na pravu ljubav nikad nisu djelovali kao dokaz je Adriana Kadar i Sava Dzehverovic , koji je brat naše poznate pjevačice Teodore Džehverovic. Naime, Sava je prije nekoliko dana vjenčao sa svojom djevojkom koja je od njeg mlađa 15 godina. Njih dvoje su na iznenađenje mnogih ušli u vezu dok je ona bila njeova učenica i od tada su naizilazili na osude okoline.

 

Nakon vjenčanja Adriana je odgovara na poruke svojih pratilavca na društvenim mrežama: “Nakon toliko godina osude, da li smatraš da sada, kada si udata, da si si pobijedila sve zle jezike?”, – da bi Adrianin odgovor na ovo pitanje bio: “Pa znaš kako, nisam se ja udala da bih ja bilo kome dokazala nešto, ljubav, ili bilo šta slično. Prije sam se nervirala oko tih hejt komentara i opterećivala sam se šta će ljudi da kažu i sve to.”

 

Nakon toga je Adriana dodala i ove stvari: “Sad, iskreno da kažem, baš me zabole, ali onako baš, zato što sam presretna i zato što mi je tako lijepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me uvo za nekog tamo ko sjedi za kompjuterom i piše hejt komentare.”