Pjevačica Indira Aradinović Indy prošla je kroz težak period nakon operacije želuca a kada je nastao problem nakon intervenicije.

Edita je na Instagramu objavila da se operacija na kojoj je Indi bila zakomplikovala i da se njena sestra trenutno bori za život. Kako je Edita navela, Indi je bila na operaciji želuca, ali je tom prilikom ustanovljeno da pevačica ima i druge probleme.

 

Sljedeći korak je operacija gdje su uvidjeli da ona ima jak upalni proces pankreasa i slezine, a da je želudac maltene uvrnut. Slezinu su joj otklonili, uradili bajpas “- napisala je Edita tada.

” Trenutno je na intenzivnoj i u ovom momentu se bore za njen život. Razmatraju još jednu operaciju,a nama ostaje da se molimo da se to ne desi i da se njen organizam sam uz lijekove i terapiju izbori, jer je svaka operacija rizična. Još uvijek nije jela. Nije se naspavala” – dodala je Edita tada preplašena za život svoje sestre.

Naime, godinu dana kasnije, Indi se javno obratila fanovima da ima problem sa stomakom, te tražilla savjet:

 

“Ljudi, pomagajte, ako Boga znate… Danima mi stomak ne šljaka najbolje, a sve radim da proradi. Doktor ili probiotik?” – pitala je Indy.