Pjevačica Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares karijeru je započela devedesetih godina , snimila je mnogo hitiva. Bila je poznata po specifičnom glasu, najljepšim baladama sama je sebi napisala mnoge pjesme. Karijeru je poremitilo saznanje da ima opaku bolest.

 

Ipak nije izgubila vedar duh i borila se kao lavica. Širila je pozitivne misli i bodrila druge. Nažalost, Donna je izgubila bitku sa kancerom 2017. godine. Nekoliko meseci pre smrti napisala je na svom Fejsbuk profilu da ostavlja supruga, kompozitora Džavida Ljubovcija.

 

” Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej hej… “ – napisala je Dona uz sliku na kojoj je precrtan Džavid.

” Kada čovjek dođe u fazu gde je svjestan da odlazi, ne treba mu zamjerati na tome što kaže. Tako nisam ni ja. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo o tome ni govoriti. Ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše nismo mislili o našem braku. Ne zamjeram joj, znam da u dubini duše nije mislila ništa loše ” – rekao je Džavid. Donna je posljednje života provela u Bihaću, a to joj je bila i poslednja želja.