Ona je takmičarka Zvezda Granda, a riječ je o Kristini Todorović koja je uradila veliku transformaciju kada je u pitanju njen izgled, a sada je otkrila i kako je to uspjela. 

“Sasvim slučajno na nastupu mi je prišao čovek koji je odradio operaciju, pokazao sliku prije i poslije i ostala sam u šoku. Nakon toga , zahvaljujući društvenim mrežama istražila sam o doktoru i operaciji, pogledala maestralne rezultate, odlučila da odem na konsultaciju i tako kreće moja promjena “– počela je da priča Kristina.

“Nakon operacije 15 dana sam bila na tečnoj ishrani, zatim 15 dana na kašicama. Poslije mjesec dana krenula sam sasvim normalno da se hranim, odnosno “zdravije”. Ja nemam grame, moj obrok se svodi na 2 ili 3 zalogaja. Ono što mi najviše prija su, a što je opet individualno, čorbice, povrće i voće.”

Otkrila nam je i da su komentari na njen izgled bili dobri, a komentari od strane žirija opravdani.

“Žiri je bio oduševljen mojim posljednjim nastupom, komentari su bili zaista pozitivni, podrška ogromna od svih ponaosob! Divno je sve to čuti i doživjeti nakon kritika u prvom krugu, koje su sada već bile samo satisfakcija za idealan rezultat. U prvom krugu sam zaista doživela mnogo loše komentare zbog prekomerne kilaže. Svesna da je žiri bio potpuno u pravu, odlučila sam da promenim kako sebe tako i komentare.”– ispričala je pjevačica.

“Još sam u procesu mršanja, počela sam da budem i fizički aktivna. Još 20 kilograma mi fali do idealne kilaže i nadam se da ću kroz predstojeće nastupe praviti transformacije, kao do sada. Smršala sam 60 kilograma, a sada imam 82, o ovoj gornjoj cifri ne želim da govorim, pa izračunajte…. Saša je predlagao da treba da budem izbačena, da na taj način probudi u meni tu borbu, ukoliko mi je stalo do takmičenja.”– dodala je Kristina.