Pjevačica Aleksandra Prijović pokazala je da je prava domaćica te kako je uz savjete majke pripremila nedeljni ručak. Naime, pjevačica je snimila hranu koja se još uvijek spremala na šporetu.

 

Ovaj istorijski trenutak sam morala da zabilježim. Hvala mama na pomoći preko video poziva. Punjene paprike i pire! “ napisala je Prijovićka.

Inače, ova mlada zvijezda nam je nedavno otkrila da nije znala da kuha, ali da je voljna da nauči, što joj je očigledno i pošlo za rukom.

 

“Nikada nisam krila da ne znam da kuham, iskreno, do sada nisam ni imala potrebu. Međutim, sada kada imam dijete mislim da će me kuhanje još više zanimati i željet ću da naučim zbog Aleksandra. Ima vremena pa ću valjda i ja savladati to kuhanje “– rekla je Aleksandra tada i dodala,

” Kod nas su muškarci zaista sjajni kuhari. Filip jako lijepo sprema hranu, a Boba je vrhunski kuhar. Svi koji su probali njegove specijalitete rekli su da ništa bolje nisu jeli. Moja je sreća da ranije nisam mnogo boravila kod njih, inače bih se baš ugojila.”