Jelena Karleuša je u poslednjih nekoliko godina bila član žirija Zvezda Granda , svakom kandidatu koji su pjevali neku Cecinu pjesmu sugerisala da je to loš odabir pjesme te davala loše ocijene. Naime, sada je jedna vijest šokirala sve ljubitelje ovog muzičkog takmočenja , naime nova sezona počinje 18. septembra a učesnike na samom početku očekuje iznenađenje.

 

Kkao se navodi novi čkan žirija je Ceca Ražnatović. oglasila se i produkcija a njihovo sapštenje prenosimo u cijelosti: “Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vjetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu. Njeno prisustvo u žiriju će donijeti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici a emisija “Zvezde Granda” biti gledanija nego ikad.

 

Također, i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u stolicama za stručni žiri u ovoj sezoni sedeti Ana BEkuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dagan Stojković Bosanac i Đorđe David…” pisalo je.