Mirko Šijan je nedavno izveo vjerenicu Bojanu Rodić i sina Zorana iz porodilišta te su svi zajedno stigli u vilu Goce Božinovske u Srčinu gdje će živjeti. Navodno je nakon slavlja započela i prva velika svađa.

 

Naime, kako mediji navode, Bojana i Mirko riješili su da naprave malu svadbu samo za najbliže članove porodice i prijatelja što je Gocu razbijesnilo. “Goca je poludjela kad je čula snajku da priča o maloj svadbi, pao joj je mrak na oči pa je i njoj i Mirku podviknula: ‘Ima da se čuje kad Božinovska bude ženila sina! Minimum 300 ljudi zovemo. Pa ja sam dužna ljudima dobro veseljee, znate li na koliko sam slavlja išla! Ne dolazi u obzirr mala svadba, to više da nisam čula, pa se vi ljutite koliko god hoćete. Briga me šta kaže Bojana, mora da se zna neki red'”, rekao je izvor.

 

Mirko i Bojana sa svojim sinom žive u njegovom porodičnom domu u Surčinu i dok je za Gocu predviđeno prizemlje novopečeni roditelji će stanovati na spratu, koji su uredili po svojoj mjeri neposredno pred dolazak njihovog sina Zorana na svijet.