Ova emisija j postala jao popularna nakon zanimljivog izbora gostiju ali i cijelog sadržaja emisije. Sada su gosti bili poznata modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević.

 

Ovaj par je već dugo vremena zajedno iuako je bilo puno spekulacijai priča koje su vezu drmale jer je Verica starija od Veljka. Ovaj put se nisu direktno doticali te teme ali je Veljko na momenat iznenadio ovbooje kao i ostale u studiju. Počeli su nešto da pričaju o djetinjstvu pa je Verica dodala kako je bila nemirna toliko da nije mogla da završi fakultet. Tada je Veljko usred te njene priče samo skočio i ljutito napustio emisiju. Voditeljica i Verica su se samo pogledale zbunjeno, pa je Verica upitala pa gdje joj je otišao muž, gdje je to nestao.. Kada su Verica i voditeljica skontale da se on ne planira vratiti, ustale su i otišle da ga potraže.

 

Nakon 20 minuta emisija je ponovo počela ali su one i dalje bile zbunjene. Tada je Veljko rekao da ne mogu ženu koja ima 70 godina da priča o djetinjstvu i njenom životu, i da se njemu nije nikako svidjela tema emisije.