Sve više građana Srbije odlučuje da se godišnji odmor provedu u Albaniji. Neki su zadovoljni uslugom, dok su neki nezadovoljni i više ne planiraju vraćati i kako kažu propalo im ljetovanje.

 

Tako se jedna državljanka Srbije nakon povratka iz Albanije požalila u jednoj grupi na društvenoj mreži kakve je neprijatnosti tamo doživjela. Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

 

“Ljudi, ribice u vodi su me skroz izgrickale po nogama, kupam se samo ispod tuša, ali je tu voda bezobrazno hladna. Druga stvar, da li smatrate da je normalno da u svim kafićima unaprijed zaslade kafu? Mora da im se naglašava NO SUGAR pritom konobari ne razumiju engleski i opet stave šećer. I na plažu smo došli prije 10h, a dobili smo poslednji red, kao sve rezervisano, a nikog nema, nego su čuli da pričamo srpski, pa ne daju prvi red. I to smo morali da platimo u kompletu ležaljke i suncobrane, iako smo ponijeli svoj suncobran koji sad stoji spakovan, dok smo mi pod ovim plaćenim što ništa ne pokriva. I ono što nas je najviše iznerviralo je pirkanje vjetra i temperatura od 32 stepena, znači sad smo došli u Drač i nikad više!”, napisala je ona.

 

Međutim na njenu objavu su stizali različiti komentari, neki su bili na njenoj strani dok su neki pisali: ” Nije osoblje tu nista krivo kako ja nemam nikud kad krenem tih problema od sad da me vodite gratis na more da vam rjesavam probleme koje nosite sa vama”, “Kakva razmaženost…”, “Počeće ljudi da se žale na vruć pijesak, na slanu vodu i na veliku količinu vode u moru” neki su od komentara.