Glumica Milena Pavlović proslavila se ulogom Marine iz kultnog filma Mi nismo anđeli, a mnogi ne znaju da je ona večć dugo godina u braku sa kolegom sa kojima dvoje djece. Naime, u pitanju je glumac Milan Čučilović kojeg publika prepoznaje po ulozi u seriji Gore dole. Njih dvoje su se upoznali na jednoj predstavi, i vrlo brzo su se zaljubili. Iako imaju troje djece, Čučilović svojevremeno rekao je da bi voljeli da imaju i više.

 

” Milena i ja smo željeli troje djece. I sada ponekad maštamo da dobijemo četvrto, ali to je stvarno u domenu naučne fantastike. Kada bi samo moglo bolje da se živi u Srbiji, onda bismo proširili porodicu” – rekao je tada Čučilović.

 

Milena je jednom prilikom govorila o porodičnoj idili i životu sa Milanom. ” Uživam kada me Milan zasmijava. Volim njegova lijepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lijepu muziku, smijati se. Često se sve petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo “điki-điki” i onda se cmačemo. To uvijek pomaže” – rekla je tom prilikom poznata glumica.