U medijima je odjeknula vijest da bivši muž Zlate Petrović , voditelj Zoran Pejić Peja mora na hitnu operaciju zbog problema sa srcem te da će oporavak da traje 2 mjesece. Naime, on je dugo vremena pod stalnim stresom a to se odrazilo i na njegovo zdravlje te mu je potrebno da ugrade bajpas. Na sve ovo nije ostala imuna Zlata koja sa Pejom ima sina Jovana.

 

” Hvala Bogu on je super. Jak je čovjek. Bile su konsultacije mjesec dana, pa smo njegova supruga, on i ja pričali o tome. Njegova majka se baš sekira. Nećemo ni dijete da preopterećujemo. U suštini, bilo je pitanje da li će bajpas ili stent, a to će vam Peja reći kada izađe. Sve će se lijepo završiti, pa će morati malo život da dovede u red – rekla je pjevačica koja je očito zabrinuta za zdravstveno stanje svoga bivšeg, a izvor blizak Peji je otkrio kako voditelj već duže vrijeme kuburi sa ovim problemom:

 

” Peja se već duže vrijeme bori sa srčanim problemima. Osjetio je jak bol u grudima i obratio se ljekarima za pomoć. Doktori su obavili detaljne analize i konstatovali su da je u njegovom slučaju najbolje izvesti operaciju i ugraditi mu bajpas. On je dobro prihvatio tu informaciju. Peja se ne plaši operacije, ali jedva čeka da se sve završi i da se vrati normalnom životu” – rekao je Pejin prijatelj.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here