Luna Đogani i Marko Miljković nerijetko pokazuju poklone koje dobijaju od fanova. Međutim sada su navodno Lunini fanovi skupili 25.000 eura za njihovu bebu.

 

” Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od “Zadruge 1”. I dalje smo uz nju, a sada i uz Marka, gledamo ih kao svoju djecu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 evra, ali do porođaja će biti i više “– otkriva jedna gospođa iz Beča, koja je insistirala na anonimnosti.

 

Samo ona je za Luninu bebu namjenila čak 2.500 evra!

” Svako daje koliko ima. Neko 100 evra, neko 500… Ja sam poklonila 2.500 evra, jer želim da joj se odužim što mi je uljepšala život prethodnih godina otkad je pratim u rijalitijima. Novac će dobiti kad bebica dođe na svijet da mogu da kupe sve što im bude potrebno” – priča ona.

Ona tvrdi i da su Luni i Marku jednom prilikom platili putovanje u Pariz, ali i da redovno šalju garderobu na njihovu adresu.