Sinovi Gorana Džonića, Stefan i Milan Džonić kojima je određen pritvor zbog smrti porodice Đokić tvrde da nemaju nikakve veze sa ubistvom. Poznato je da se pored Gorana Džonića koji je osumnjičen za poriodice Đokić u zattvoru su i njegovi sinovi. Izvor blizak istrazi tvrdi da su braća nakon hapšenja u šoku i nevjerici:


”Oni su u pritvoru u različitim ćelijama, posjećuje ih advokat, koga su dobili po službenoj dužnosti. Obojica tvrde da nemaju veze s trostrukim ubistvom i za svoj trenutni položaj krive oca. Momci su u čudu. Kažu da ne mogu da vjeruju da ih je namjestio rođeni otac. Oni vjeruju da će uskoro biti pušteni i uvjeravaju sve oko sebe da im je pritvor određen isključivo na osnovu iskaza njihovog oca, koji je ukazao na njih kao moguće saučesnike”

 

Izvor je rekao da su braća na saslušanju rekla kako nemaju veze sa zločinom te da nisu znali da je njihov umiješan u sve: ” Stefan, koji je zaposlen u Vojsci Srbije, rekao je da je u noći ubistva, 27. septembra, bio na poslu u bazi u Medveđi i da za to ima i svjedoke, a da je 10 dana prije zločina proveo u Nišu na ljekarskim pregledima, jer je planirao da ide u mirovnu misiju u Liban. Navodno, on je rekao i da je njegov tata imao ključ od njegove kuće i da zna da je on otključavao molerima”