Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca u braku je sa atraktivnom Jovanom Milić skoro četiri godine.

Jovana je izabrala da bude frizerka, a uspjela je samo za par mjeseci da navede Macu da stanu ispred matičara iako je nakon razvoda obećala da se to nikad neće dogoditi.

“Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život”– rekao je Maca.

Prije par mjeseci on i njega supruga su izgibili trojke, a Maca je sada to i prekomentarisao..

“Bila joj je prva trudnoća, bilo je jako loše. Tako je kako je, mnogi parovi prolaze kroz to – naveo je za “Sceniranje”, pa otkrio kako se ona slaže sa njegovim sinovima, koji su još uvijek maloljetni.”– rekao je Maca i dodao:

“Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11-oro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom “