Ono što je trenutno glavna tema svih medija , kao i cijele Srbije jeste monstruozno ubiistvo porodice Đokić , Gordane, Gorana i njihove kćerke Lidije. među prvim osumnjičenim je se našao njihov rođak Goran Džonić mada se još uvijek prikupljaju dokazi.

 

Naime, svi se pitaju čime je se to bavio ili šta je to uradio nekom Goran Đokić pa je neko imao hrabrosti da ubijene na tako mmonstruozan način njegovu cijelu porodicu, i da ih na kraju sve spali i baci u smeče. Naime, neki od komšija tek sad imaju hrabrosti da pričaju pa je jedan rekao:

Tek nakon njegovog ubistva ljudi su počeli o tome malo slobodnije da govore. Nemoguće je raditi pošteno, a imati toliki novac. Znam čak i da je mjenjao novac po povoljnijem kursu pojedinim vlasnicima firmi, ali i nekima koji drže benzinske pume. Radio je to na crno, da bi izbjegli plaćanje poreza. Pozajmljivao je i velike količine novca, uz kamatu između 20 i 30 odsto. Bio je jako precizan u tom poslu “ rekao je izvor. U toku je i potraga za pištoljem koji je Đokić imao. U njegovom stanu u Aleksincu pronađena je futrola i municija, ali ne i sam revolver.

 

” Po gradu se sve više govorka da je to oružje Goran stalno nosio sa sobom. Plašio se za svoju bezbjednost, pa logično zvuči da ga je imao kod sebe i u noći kada je ubijen “– otkriva izvor.