Sin ratnog zločinca Željka Arkana Ražnatovića, Veljko Ražnatović nakon sramotne izjave o Balaševiću oglasio se za jedan srpski portal pa pojasnio zašto ima takvo mišljenje o kantautoru.

 

 

” Vidim da je moja izjava vezana za lik i djelo pokojnog kantautora Đorđa Balaševića uzburkala duhove u srpskoj javnosti, pa se pitam da li je to gore ili ono što je on svojevremeno rekao pred širokim auditorijumom u Hrvatskoj: “Ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, takozvani srpski.” Pjevao je i u Puli 2016, 4. augusta, pred Hrvatima, dan uoči obilježavanja “Oluje”, akciju etničkog čišćenja Srba sa prostora Hrvatske “ – izjavio je Veljko i dodao:

” Istina je da ja ovakav stav o njemu imam još od “iskrivljenog hrvatskog”, nije se promijenio, a nije se ni pojavio sada, kada je kantautor preminuo, pokoj mu duši. Mišljenja ne mijenjam često, a licemjerno je kada jedan dnevni list u Srbiji tada upravo Balaševića da na naslovnoj strani pod naslovnim blokom: “Dvojezični panonski govnar”, a sada mene, kada napišem mišljenje o liku i djelu kantautora, plasira pod naslovom “Prostak”  – dodao je Veljko Ražnatović.