Pjevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta prije tačno 11 godina kada je nakon svađe sa dečkom Filipom Kapisodom , Filip ubio pjevačicu hicem iz pištolja i izvršio samoubistvo.

Važila je za jednu od najomiljenijih ličnosti domaće javne scene , a nikada prežaljene koleginice sa tugom što ih je prerano napustila sjećaju se mnoge zvezde. Ksenija i Dragana Mirković bile su prijateljice, dva dana prije tragične smrti Ksenija je gostovala na televiziji “DM Sat” i tada je imala nešto važno da joj kaže, ali Dragana nikada nije saznala o čemu je riječ.

 

To je bila jedna preslatka i najljepša djevojčica, imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu i dan danas. Dva dana preij nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: “Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem” – ispričala je ranije Dragana.

” On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno “- rekla je Dragana tada.