Objavljujemo ispravku naslova i sadržaja vezano za ovaj članak.

U samom naslovu članka, sugerisalo se da je stradao prvi reket sveta Novak Đoković, što apsolutno nije tačna informacija. U vreme požara u Majami Biču, Novak Đoković nije bio u SAD-u.

 

 

U članku je napisano da je kao uspešan teniser, Novak  u svojoj karijeri zaradio mnogo novca, čime je kupio veliki broj nekretnina širom svijeta. Međutim, netačna je tvrdnja da posjeduje nekretninu u Majami Biču.

 

NAPOMENA:

Informacija da Novak ima nekretninu u Majami Biču je neprovjerena, kao i infromacija da je imao stan u New Yorku koji je prodat. Čitaoci su mogli steći utisak da se požar desio u zgradi u kojoj stan ima Novak Đoković.

Također, naslov je sugerisao da je broj žrtava ogroman, što vlasti Majami Biča nisu potvrdile, odnosno do tada nisu imale informacije o broju povređenih i poginulih osoba.

Nije proverena informacija da prvi teniser sveta ima nekretnine u Majami Biču, te da je imao stan u new Yorku koji je prodao. Samim time, kod čiatalaca se stvara krivi utisak da je se stvarno desio požar u zgradi u kojoj stan ima Novak Đoković. 

Prema dostupnim informacijama, naslov i sadržaj teksta smatramo netačnim, što je u konačnici čitaoce moglo navesti na pogrešne zaključke.