Kako je se prije mjesec dana završila sezona Zvezda Granda , mnogi pričaju kako će da izgleda nova sezona a sada se pojavile i određene spekulacije koje sz vezane za Sašu Popovića. Name, novi vlasnici su postavili Aleksandra Milića Milija kao direktora što se starim članovima žirija novode ne dopada od početka, a kako se šuška Mili bi najviše volio da izbaci Sašu iz cijelog projekta.

 

Prema pisanju medija, budući da je Saša idejni tvorac takmičenja Zvezda Granda on je i pantetirao show on je vrlo uticajan i njegova riječ itekako se cijeni i uvažava pa se i ne čudi što ga Mili navodno želi da izbaci iz igre. ” Priča se da bi Mili volio da se Popović u potpunosti povuče, te da njemu pripadnu sva njegova zaduženja. Navodno vjeruje da bi tako stekao preko noći ugled koji Saša već godinama ima. Za to su, navodno, saznali i ostali članovi žirija i svi su uz Popovića, a najviše Marija Šerifović što je nekako i očekivano” – tvrdi izvor pomenutog lista i dodaje:

 

” S druge strane, priča se da je Mili u stvari sretan što je Saša tu, a zna da “Zvezde Granda” ne bi bile iste kada bi se Sale povukao iz Zvezda Granda. E sad, šta je istina i šta će se desiti u budućnosti, ostaje nam samo da vidimo.”