U ovom članku pišemo o vezama i brakovima odnosno prevarama. Neki ljudi jednostavno misle da neće biti uhvačeni pa se opuste.

 

Naime, tako je bio jedan slučaj u Budvi kada je ljubavnik se malo preračunao i nije računao da će se muž ranije da vrati sa posla, pa je visio na prozoru na prvom spratu zgrade sve dok nije pao na auto. Drugi slučlaj je iz Subotic e kada je čovjek malo prije posla uhvatio nevjenčanu suprugu sa ljubavnikom. On je suprugu poštedio a ljubavnika je odveo u staru štalu gde ga je isjekao sa sjekirom do kraja. Čovjek je ni kriv ni dužan zbog nevjerne supruge, provešće u zatvoru sledećih 40 godina. Sljedeća situacija se desila u okolini Zrenjanina gdje je u jednom tržanom centru snimljena ogromna makljaža, a vjerovali vi ili ne, po riječima svjedoka, čovjek je bio u šopingu sa švalerkom, kada je iz vedra neba na njih naletila njegova zakonita žena i njena majka.

 

Video pogledajte OVDE

 

Počela je svađa između žene i ljubavnice a taašta je cijelo vrijeme udarala zeta kišobranom. On se trudio da razdvoji žene.