Glumac i profesor Mika Aleksić je i dalje vijest broj jedan u cijeloj regiji jer je izašao u javnost raskrinkan njegov lanac pedofilizma. Milica Radulović je prva koja je progovorila o svome iskustvu sa svojim učiteljem glume, a imala je samo 17 godina, što je u stvari krivično djelo.

 

Mnoge poznate ličnosti stale su na stranu Milice, a za sada Mika se još nije oglasio. Za sada se brani šutnjom, a određen mu je i pritvor od 30 dana.

 

Ovim putem se oglasila i poznata doktorica Danica Grujičić, koja je u potpunosti stala na stranu Milice Radulović. “Svaka joj čast na tome, što je napokon uspjela da sve to izbaci iz sebe. Vrlo dobro se zna koja je to frustracija, i šta sa sobom nosi kada moraš da živiš sve te godine sa saznanjem da si morao da spavaš sa nekim starijim likom, protiv svoje volje”. 

Ona je navela i to, da ima i toga da su roditelji krivi. Prvo i osnovno trebalo im je biti sumnjivo zašto djevojčice smiju samo dolaziti u suknjicama na časove, i zašto njima uopšte nije bilo dozvoljeno da dolaze po svoju djecu poslije časova.