Goran Džonić je penzionisani vatrogasac iz Moravca koji je osumnjičen za ubistvo tročlane porodice, odnosno brata od strica Gorana Đokića i njegovu suprugu Gordanu i kćerku Lidiju. Nakon tog je Džonić umiješao i svoja dva sina , Stefana i Milana. Naime on je u svom iskazu npriznao da je tipovao porodicu ali se branio da je to učinio iz straha od mještana braće Milošević Kostandina i Aleksandra koji su navodno osmislili cijeli ovaj plan a Džonića iskoristili kao čovjeka od povjerenja Đokića. Kako je rekao Goran porodicu Đokić je ubio jedan od braće Milošević , a saučesnici su bili brat Jojke i još jedan muškarac.

 

Naime, te noći je Goran zautavio na putu porodicu Đokić da mu pognu i da ga odvezu u Dudine bare na obali južne Morave, pa je slagao da mu je tamo skuter ostao bez benzina. Sačekao je na skretanju sa glavnog puta prema Žitkovcu, imao je sa sobom kantu benzina. Goran Đokić ga je odvezao do Dudinih bara, mjesta na kojem je unaprijed pripremio cijeli zločin. Kada je izašao iz auta prišao je Đokiću kao da mu se zahvali i tada je pucao pravo u čelo i to dva puta.

 

Tada su Lidija i Gordana počele da vrište, pa su krenule da bježe iz auta, pa je i njih upucao po dva puta. Odmah je tijela bacio u jarugu, rupu u koju seljani bacaju stoku koja je uginula, polio je tijela sa benzinom koji je ponijeo sa sobom i spalio ih, pa ih je prekiro sa daskama. Potom je auto idvezao do druge destinacijenuzeo novac iz gepeka i zapalio auto.