Već dugo vremena se piše o Drašku Stanivukoviću i pjevačici Tanji Savić da imaju tajnu aferu. Ovu vijest je iznijela voditeljica Jovana Jeremić koja je otkrila da ih je lično vidjela u hotelu na Jahorini, Bosni i Hercegovini.

 

Naime, ovo Drašku nije išlo u prilog prekinuo je vezu sa vjerenicom Suzanm te se posvađao sa roditeljima koji su jedni od najutjecajnijih ljudi u Srpskoj , a njihovo bogatstvo se mjeri milionima eura. Odmah nakon tog je se pojavio snimak Draška dok je bio poslanik kako se snima sa jednom svojom kolegicom u kancelariji kako ga jaše. Snimak je postao viralan , a gradonačelnik je postao predmet šprdnje na internetu.

 

Gorica Dodik je u svađi sa njim pa je javno rekla da ima sumnju u njegovu seksual nost a sada je ponovo iznijela informaciju. Naime, ona je sada izbacila sliku koja je snimljena u Čokorima u Republici Srpskoj, a koja pokazuje izvjesnu Svetlanu Prole, kako jaše konja. Ona je inače iz Travnika, ali radi u Banja Luci, a ispod kao opis je napisla “nova jahačica”.