Neke stvari nam se dese tako iznenada da možemo da kažemo da je to bila sudbina. Onda se okrenete i vidite da su svi putevi vodili baš tu i da to nismo nikako mogli da izbjegnemo.

 

Upravo takve sudbinske stvari očekuju tri horoskopska znaka.

 

Djevica

U ovom vremenskom periodu suočićete se sa zatvaranjem nečega što mnogo cijenite – bilo da je to restoran, kafić… neko mjesto gdje ste proveli dosta lijepih trenutaka. To će vas prilično pogoditi i uvesti vas u neku spiralu samosažaljevanja, pa ćete se pitati da li ćete ponovo imati prijatelje. Mnogo ćete dramiti oko svega toga, ali slijedi iznenađenje – možete da očekujete da vam se javi neko upravo iz tog zatvorenog mjesta za kojim patite, i ko će vam pomoći da ponovo vjerujete u prijateljstva.

Vaga

U vašem životu će se desiti toliko toga od 15. jula do 1. septembra. Vaš sudbinski susret najverovatnije će se odigrati u avgustu i to će biti prelomni trenutak za vaše finansije. Moguće je da ćete naslijediti neko bogatstvo ili neku veću sumu novca.

Vodolija

Vi ste uvijek bili iskreni prema sebi, ponosni na ono što jeste. Prihvatali ste tuđe kritike, mišljenja, osude i nije vas bilo briga. Ono što će se promijeniti u vašem životu je to da ćete dobiti neku ponudu koja se bukvalno vrti oko toga da vi budete vi. Neko će u vama vidjeti nešto inspirativno, priliku da dobro zaradite i iako ćete se isprva možda boriti protiv toga, a onda ćete shvatiti da nema ništa u tome da zaradite tako što ćete se ponašati sasvim prirodno i biti vi.