U današnjem postu vam pišemo o službenici vojne poliicije Odri Čejn Smajli koja ima 19 godina preko sajta upoznala Kevina koji ima 61 godinu. Vremenom ga je zavoljela i udlučila da se uda što je izazvalo šok za njene roditelje. Na sve načine su pokušavali da spriječe taj brak ali su vremenom popustili i zavoljeni Kevina.

 

Iako je razlike između njih 42 godine , djevojku je privukla njegova biografija jer je veteran vojne policije. ” Bila sam uzbuđena kada sam ga vidjela. On i dalje priča o danu kada me je sa strašću pogledao. Kevin je napravio prvi korak. Pomazio me je po licu na prvom sastanku i poljubio. Oboje smo se složili da je to bila ljubav na prvi pogled”, ispričala je ona za medije. Naime, Kevin iza sebe ima već jedan brak i djecu koja imaju 23 i 16 godina a to znači da je jedno njegovo dijete 4 godne starije a dok je drugo 3 godine mlađe od njegove sadašnje supruge.

 

Njegova djeca podržavaju vezu, također Kevin je stariji i od oba njena roditelja.” U početku je sve bilo zastrašujuće, ali Kevin ih je ubijedio da ima iskrene namjere, a vremenom je osvojio srca mojih roditelja” dodala je Odri. Njih svoje su se 1. avgusta ove godine vjenčali u Nevadi, a sada već planiraju djecu i zajedničku budućnost.