U današnejm psotu vam donosimo jednu veoma tužnu priču. Naime, djevojčica iz Ukrajine napisala je srceparajuće pismo svojoj majci koja se stradala kada su obje granatirane dok su bile u svom automobilu. Nsime, u rukom pisanoj svesci u jednom dnevniku napisala je ” Srešćemo se na nebu!”

 

” Daću sve od sebe da budem dobra i da odem u raj <“– obećala je ova djevočica majci koja je tragično preminula prije nekih mjesec dana. Ovo pismo je podijelio ukrajinski poslanik na društvenoj mreži Tviteru, a pismo prema navodima datira od 8. marta, dvije nedelje nakon početka rata u Ukrajini. Nije poznato u kojem gradu se desio ovaj incindet.

 

” Mama, ovo pismo je poklon za tebe za 8. mart. Nemoj da misliš da si me uzalud vaspitala, hvala ti za najboljih devet godina mog života. Veoma sam vam zahvalna na mom djetinjstvu. Ti si najbolja mama na svijetu. Nikada te neću zaboraviti – napisala je djevojčica. ” Želim da budeš srećna na nebu. Želim da odeš u raj. Srešćemo se na nebu. Daću sve od sebe da budem dobra i da odem u raj. Ljubim te, Galija” – navodi se u pismu djevojčice.