Pejdž van Zant  poznata UFC diva slikala je se u vreloj akciji sa partnerom pod tušem a sve to objavila na svom društvenom profilu Instagram.

 

Mnogi ne znaju ali poznata diva Pejdž imala je težak život ,  preživjela je grupno zlostavljanje. Tada je imala 14 godina , a sve to je bivša MMA “fajterka” otkrila 2018. godine kada je izdala autobiografiju pod nazivom ”Rise: Surviving the Fight of My Life”.

 

Fotografiju možete pogledati ovde:

https://www.instagram.com/p/CJmTihpMdXQ/?utm_source=ig_embed

Napili su me. Pokušala sam da se odbranim, ali kao da sam bila zakucana za pod. Bila sam svjesna, ali mi je tijelo bilo mrtvo. Znala sam šta se događa, ali nisam mogla ništa da učinim. Nisam mogla da se oduprem, samo sam čekala da se to što prije završi“, počela je Pejdž svoju ispovijest.

 

Sve ovo se dogodilo na jednoj zabavi , a učestvovalo je više momaka. Međutim, Pejdž je nakon silovanja trpjela psihičko zlostavljanje, jer se školom proširila priča kako je pristala na “grupnjak”. Sada je u sportskoj penziji, a u njoj uživa sa svojim suprugom, sa kojim se ne srami da podijeli strast i na društvenim mrežama.