Supruga bivšeg zadrugara Edisa Fetića, Zilha Karišiki je doživjela javnu prevaru, a nju je suprug prevario u rijalitiju sa Draganom Mitar. Ali izgleda da Zilha ipak razmišlja o pomirenju sa Edisom, iako je prevarena.

Več duže vrijeme Zilha Karišiki se nije oglašavala na svom Instagram profilu, ali sada ova objava je privukla veliku pažnju.

Svima je poznato da su ona i Edis pokrenuli razvod, ali neke riječi koje pišu u tekstu moglo bi se reći daa joj Edo baš nedostaje.

“Reći ću ti nešto. Gledao sam kako mi se svijet ruši i bio sam nemoćan. Bol, padovi, mrak i nikog da ti rame ponudi, da me potapša po ramenu. Ali u životu je bilo dana u kojima sam gledao kako stižu dobre vijesti, sretni dani, osmjesi, ljudi što me vole… I znaš šta? To je život! I danas živim za one sretne dane, nasmijana lica, bez obzira što bi me to koštalo. U životu je jedino vrijedno pamtiti sreću, jer sitni dani sreće čine život. I baš me briga šta će ko da misli”– ovo je Zilha napisala, a ostaje da se vidi da li će doći do pomirenja.