Pjevač Darko Lazić ne krije sreću što je proveo dva dana sa kćerkom Lorenom koju ima sa Anom Sević iz predhodnog braka. Darko je Lorenu odveo u Brestač gdje je provela dane sa bratom Aleksejom , inače sin Darka kojeg je dobio sa vjerenicom Marinom.

 

Darko je sa bivšom ženom Anom bio u svađi koja je nastala kada je pjevač tvrdio da Lorenu nije vidio godinu dana, nakon čega je Ana objavila fotografije kojim je dokumentovala da je njihova kćerka u julu rođendan slavila u Darkovom zavičaju, ipak pronašao zajednički jezik. Dok su mediji brujali da će ga Ana tužiti i otići u socijalnu službu, oni su, kako Darko tvrdi, ipak uspjeli da se dogovore.

” Ispeglali smo sve kao roditelji, kao odrasli ljudi. Sve se da lijepim riječima rešiti, mora da se napravi kompromis. Normalno je da se imaju nesuglasice, svuda ih ima, to je prirodna stvar. Riješili smo to što je bilo i lijepo se dogovorili, mezimica je bila dva dana kod mene, nema gdje nismo stigli  “– kaže Darko, i dodaje:

” Nedostajala mi je Lorena, vezan sam za nju kao i za Alekseja. Zajedno smo išli u igraonicu, ona je jahala konja, ma svuda smo išli i uživali smo zajedno, bilo je prelijepo  “- rekao je pjevač .