Ova priča je obišla cijelu Rusiju pa onda i ostatak svijeta. Ovde su najviše pogođeni roditelji jer nisu htjeli vjerovat da je ovo istina. Darija Sudnjiškova ima samo 13 godina, i ona je 2020 godine ostala u drugom stanju sa svojim najboljim prijateljem Ivanom koji ima samo 11 godina.

 

Naime, ona je na svijet donijela djevojčicu kojoj su dali ime Karolina. Na pritisak roditelja i socijalnih radnika Darija je ipak priznala da ju je silovao jedan momak iz ulice koji ima 15 godina. To nije bilo jasno doktorima da dječak od 15 godina i djevojčica od 11 godina mogu dobiti dijete.

 

Naime, Darija je sada doživjela veliko poniženje u svojoj osnovnoj školi gdje i živi. Ona je 7 razred a direktor ju je izbacio iz same škole. Sve to naravno je r je zloupotrijebila Ivana, i nije bila iskrena, i krila je ko je zapravo pravi otac malene Karoline. Darija se odmah oglasila na Instagramu i rekla kako ovo nije očekivala od svoje škole koju pohađa od prvog razreda. Ona navodi da će još malo biti sa bebom pa će nastaviti školovanje.