U današnjem postu pišemo o poznatom srpskom pjevaču Dušanu Kostiću koji je ostao zpamćen po hitu “Sačuvaj tajnu, ljubavi moja.”, a pjesma se pjeva i dan danas. O njegovoj smrti postoje razne priče, a dok je zvanična priča glasi da je on 13. maja 1996. godine skočio sa Pančevačog mosta u Dunav, pa je tako izvršio samoubistvo, a njegovo je tijelo nije nikada pronađeno.

 

Njegova žena jee Nevenka Kostić koja ima svoju verziju priče ali nikad je nije željela da podijeli sa medijima. Jako je misteriozna i plaši se za sigurnost svojih kćerki. Jedini očevidac Duškovog skoka je radnik Saša Veljković koji je to sve prijaviopoliciji. Njegovo tijelo nikad nije pronađeno i sada su počele da kruže priče.Prvo je bilo da je ubijen , a druga je da je on iscenirao ubistvo te je pobjegao u inostranstvo i treća opcija je da nije mogao da podnese da mu je popularsnost opala pa je se ubio.

 

Međutim, ono što je ovde najinteresantnije je to da je samo par dana nakon misterioznog samoubistva, na adresu njegove supruge stiglo pismo, na kojem je pisalo “Oprosti i volim te”.