Pjevač Ivan Gavrilović, zvijezda devedestih godina otkrio je do sada nepoznate detalje o svom druženju sa pokojnim Željkom Arkanom Ražnatović. Ovaj pjevač je tom prilikom otkrio kako ga je Arkan natjerao da se ošiša na ćelavo.

” Imao sam neki nastup tih ranih devedesetih i prije toga sam otišao kod frizera Dekija, koji je tada frizirao cijelu estradu. On me je naložio da me ofarba u neku neobičnu boju, obožavao je Boja Džordža pa je htjeo da ličim na njega, čak me je i našminkao” – pričao je Ivan. On nije ni slutio da se na tom nastupu nalazi upravo Arkan koji je bio šokiran njegovim izgkedom.

 

” Ulazim ja tamo i vidim komandanta kako sjedi. Pozdravim se s njim, a on mi kaže: “Dođi ‘vamo! Jesi li ti, bre, normalan? Gdje ćeš tako da nastupaš kao derpe neki.” Majke mi, to mi je rekao. Onda je nastavio: “Ko te je ošišao?” Ja kažem: ” Pa, Deki. On frizira i vašu ženu” – otkrio je Gavrilović.

 

 

Po njegovim riječima, Arkna je odmah nazvao frizera kojem je očitao bukvicu: Rekao mu je: “Alo, šta si to uradio Ivanu? Vrati ga u normalu!” Ja sam ujutro u osam sati morao da idem kod Dekija da me ošiša – priča pjevač.