Veoma zanimljiva priča koja kruži Srbijom a riječ je o prevari. Naime, došlo je do izbijena četiri zuba, polomljene šake i svašta nešto još a desilo se u selu Kragujevac.

Naime, policija je privela tri soobe koje su napravile ovaj užasan događaj a sve se odigralo se u naselju Pivara. Radi se o jednoj medicinskoj sestri koja je rodom iz Sarajeva,  koja ide da radi u Njemačku a udala se u Kragujevac. On je pozvala svog ljubavika da dođe u njen stan dok je njen suprug bio odsutan, zatim je saznala kako je njen ljubavnik vara sa drugom ženom. Teško je to podnijela, pa je odmah pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i da prebije nevjernog prvog švalera.

 

On nije došao pa je pozvala svog supruga i rekla kako je u kuću provalio lopov. Kada je došao suprug nastala je tuča. Njen je suprug dobio jak udarac pesnicom u glavu, i zbog toga mu je zatvoreno oko i ostala mu je masnica. Ali, muž je uzvratio i tako je prebio ljubavnika i izbio mu je četiri zuba, a sebi je polomio šaku. Kada je stigla policija oni su se još uvijek tukli, policija je sve privela, a suprugu i njegovom ocu je policija privremeno oduzela oružje. Odmah poslije ovoga njihov se brak raspao.